Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Supporters voeren stevig gesprek met PSV: 'Toivonen, maak je broekje maar eens vies'

30 november 2013 15:07

Zo'n honderd supporters van PSV hebben zaterdagmiddag de spelers van PSV en de trainingsstaf stevig toegesproken vanwege slechte resultaten. De pers werd door PSV op afstand gehouden, de voetbalclub was bang voor ongeregeldheden.
De slechte resultaten van PSV waren aanleiding voor de supporters om een actie te houden. De komst van de supporters verliep rustig en de sfeer was in het begin goed. Nadat spelers op het veld kwamen, sloeg de sfeer om.

Toivonen
Supporters riepen naar de spelers. Onder meer Toivonen kreeg te horen 'dat hij de volgende keer zijn broekje wel vies mocht maken'. De fans hebben uiteindelijk gesproken met de technisch manager Marcel Brands en directeur Tiny Sanders en spraken ook met de trainersstaf.

De supporters maakten duidelijk dat er punten moesten worden gepakt. Ze zijn teleurgesteld en balen ervan dat de club op de achtste plaats bungelt in de Eredivisie. Volgens een woordvoerder van PSV verliep het gesprek in goede harmonie.

Agressief
Vooraf aan de bijeenkomst werd onze verslaggevers bekendgemaakt dat de pers uit voorzorg niet welkom was op het terrein. PSV was bang voor een gespannen sfeer. "Er zouden supporters zijn die niet gefilmd willen worden. De supporters zouden agressief kunnen reageren en zich tegen ons kunnen keren, zo redeneerde PSV", aldus onze verslaggeefster vanaf de parkeerplaats bij PSV.

Supporters staken volop vuurwerk af en gooide dit uiteindelijk ook richting de pers.




Tags

toivonen vies bijeenkomst brands bungelt eredivisie gefilmd gooide harmonie parkeerplaats redeneerde sanders staken terrein tiny toegesproken trainingsstaf verslaggeefster verslaggevers voorzorg vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage