Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: 'dit doet me heel veel'

10 december 2013 07:26

Marcel Brands stelt in De Telegraaf dat hij het heel moeilijk heeft met de situatie. De druk op hem wordt erg hoog. "Zo werkt het in het voetbal. Ik kan heel stoer doen en zeggen dat het me niks doet. Maar het doet me heel veel. Je staat ermee op en gaat ermee naar bed. Ik heb er ontzettend veel last van en wil alles doen om het tij te keren."

Brands is vooral bezig met de lange termijn, maar wordt nu afgerekend op de korte termijn. "Er zijn clubs waar ze aankopen hebben gedaan die niet eens in de selectie zitten, maar omdat het daar sportief goed gaat, hoor je er niemand over. Ik vind dat we deze zomer voldoende hebben geïnvesteerd in onze selectie. Aan het begin van het seizoen was alles nog hosanna en nu is alles ongekend negatief. Dat is de realiteit waar we mee om moeten gaan.”

Meer: De Telegraaf




Tags

brands telegraaf hosanna stoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis