Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hendrix bevestigt een heel groot talent te zijn'

16 december 2013 19:22

Phillip Cocu was tegenover De Telegraaf vol lof over de manier waarop Jorrit Hendrix de voor hem vrij vreemde positie op het middenveld invulde. Slechts bij de C-tjes had hij daar gespeeld. "Ik moet zeggen dat Jorrit Hendrix voor zichzelf heeft bevestigd een heel groot talent te zijn. Hij kan niet alleen als centrale verdediger of verdedigende middenvelder spelen, maar ook als linkermiddenvelder en dat is geweldig om te zien."

Hendrix zelf kon alleen maar blij zijn met de waardering. "Mijn ontwikkeling is dit seizoen snel verlopen. Ik heb al veel meer gespeeld dan waar ik op had gerekend. Ik zal ook niet zeuren over welke positie ik opgesteld word."




Tags

hendrix cocu invulde linkermiddenvelder telegraaf tjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman