Jong PSV gelijk tegen Feyenoord; ook de A1 gelijk

16 februari 2002 17:43

Zowel Jong PSV als PSV A1 konden vandaag niet tot winst komen. Jong PSV speelde op de Herdgang met 1-1 gelijk tegen Jong Feyenoord. Daarmee is er voor Jong PSV weinig uitzicht meer op een resultaat in de top. Penalties beslisten de wedstrijd vandaag. Leon Hese bracht PSV in de tweede helft op voorsprong uit een penalty. Jason Oost scoorde de gelijkmaker, ook via een penalty. Tenslotte miste Hese 10 minuten voor tijd nog een penalty en daarmee de kans op winst voor PSV. PSV A1 liet vandaag dure punten liggen. In Enschede werd het 1-1 tegen het iets lager ingeschatte FC Twente. Daarmee krijgt de A1 moeite om de strijd met de kop vast te houden. In verliespunten heeft het nu 3 punten achterstand op de kop van de ranglijst, maar daarvoor dient het wel nog 3 inhaalwedstrijden te winnen.