Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel nieuwe assistent-trainer van Oranje O17 en stage bij PSV B1

7 januari 2014 16:33

Mark van Bommel is per direct aangesteld als nieuwe assistent-trainer van het Nederlands elftal onder 17 jaar. Dat meldt de KNVB. Hij gaat die rol combineren met zijn trainersopleiding. In het kader van die opleiding gaat hij stagelopen bij PSV B1, waar ook Van Nistelrooy stageloopt. Jürgen Dirkx is de hoofdcoach van PSV B1.

Maarten Stekelenburg (niet te verwarren met zijn keepende naamgenoot) is daar de hoofdcoach. Oranje onder 17 jaar moet het in de Eliteronde van de EK-kwalificatie opnemen tegen Frankrijk, Oostenrijk en Zweden.

Jelle Goes, technisch manager van de KNVB: ,,Het is fantastisch dat we Mark kunnen toevoegen aan de technische staf van Oranje onder 17. Mark heeft als voetballer zowel nationaal als internationaal op het hoogste niveau gespeeld. De KNVB kan zijn ervaring benutten bij de ontwikkeling van voetballers van deze leeftijdscategorie. Daarnaast staat Mark aan het begin van zijn trainerscarrière en dit is voor hem dan ook een goede mogelijkheid om als beginnend trainer ervaring op te doen."




Tags

oranje bommel knvb stage beginnend dirkx eliteronde frankrijk goes kader keepende kwalificatie leeftijdscategorie naamgenoot nistelrooy oostenrijk stageloopt stagelopen stekelenburg trainerscarriere trainersopleiding verwarren zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage