Transparent
Inloggen
Sluiten

Depay: 'ik ben geen individualist'

11 januari 2014 16:21

Het Eindhovens Dagblad heeft dit weekend een uitgebreid interview met Memphis Depay, een aanradar! Over de houding van het jonge talent wordt veel gesproken, door fans en in de media. "Mensen houden van me of niet. Wat me is opgevallen, is dat werkelijk iedereen een mening over je heeft als je in het eerste van PSV komt. Je moet dat van je af kunnen zetten. Soms vinden mensen het vervelend als ik na een training niets zeg. Dat kan gewoon niet altijd, als topsporter leef je in een strak schema. Soms zijn er journalisten die iets anders opschrijven dan wat ik heb verteld. Daarmee beschadig je mijn vertrouwen. Ik ben heel open naar mensen die ik vertrouw."

"Wie me wat beter kent, weet dat ik geen individualist ben. Ik ben jong, maar zit al best lang bij de A-selectie en probeer een voorbeeld te zijn voor de jonge spelers die er nu weer bijkomen. Ik train keihard, dat weet iedereen bij de club."




Tags

depay individualist aanradar beschadig jong leef opschrijven strak topsporter vertrouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte