Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: jeugd krijgt nog te weinig kansen

20 februari 2002 13:03

Verslaggever: BvT

De jeugd zou bij PSV meer kansen moeten krijgen zich te bewijzen, zo vindt nog altijd een meerderheid van de supporters. De PSV Poll stelde de afgelopen dagen de vraag "Krijgt de jeugd onder Gerets voldoende kans?"; een meerderheid van 54,3% van de fans vindt van niet. Daartegenover staat een groep van 40,5%, die het antwoord "ja" gaf. De rest (5,1%) heeft geen mening.

Op de PSV Forums is door hansdejong naar aanleiding van de Poll een topic geopend over dit onderwerp. De ja-stemmers wijzen voornamelijk op de opmars van Bogelund; de nee-stemmers klagen over een gebrek aan kansen voor spelers als Huntelaar, Coutinho, Hese, Marquinho en Wau.

De nieuwe PSV Poll gaat over een speler uit de wat oudere garde van PSV: Yuri Nikiforov. De Oekra?ner kreeg tijdens de winterstop te horen dat PSV niet met hem doorwil. Zijn contract wordt niet verlengd. Volgens de geruchten zou dit voornamelijk aan de hoge salariseisen van de verdediger liggen. Doet PSV er goed aan het contract van Nikiforov niet te verlengen? Eenzelfde Poll over Lodewijks enkele weken geleden leverde een nipte meerderheid op, die zei dat PSV de juiste keuze had gemaakt.

Meer op




Tags

poll nikiforov stemmers bogelund coutinho daartegenover doorwil eenzelfde garde gerets hansdejong hese huntelaar klagen lodewijks marquinho ner oekra opmars salariseisen wau yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte