Transparent
Inloggen
Sluiten

Media: Cocu start met Ruiz als valse spits, Park op middenveld of rechtsbuiten

18 januari 2014 09:49

De media zijn zaterdag eensgezind in hun verwachting dat Phillip Cocu tegen Ajax zal starten met Bryan Ruiz als valse spits voorin. Zowel het Eindhovens Dagblad, Algemeen Dagblad en De Telegraaf hebben de nieuwe aanwinst al na twee trainingen in hun vermoedelijke basis staan.

Verder wordt er alleen getwijfeld over de rechterflank. Volgens De Telegraaf start Park rechts op het middenveld en staat Bakkali rechts voorin. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad sprak ook de verwachting voor de Koreaan rechts op het middenveld uit, maar met Luciano Narsingh ervoor. Het Algemeen Dagblad tenslotte houdt het op Hiljemark op het middenveld met Bakkali op de rechtsbuitenpositie.




Tags

cocu park ruiz bakkali telegraaf bryan elfrink hiljemark koreaan narsingh rechterflank rechtsbuitenpositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte