Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt kansen weer niet af en verliest bij Ajax: 1-0

19 januari 2014 18:20

PSV is er niet in geslaagd om de laatste strohalm om nog terug te kunnen keren in de strijd om de bovenste plaatsen te pakken. In de eerste wedstrijd van 2014 werd met 1-0 verloren uit bij Ajax.

PSV speelde eigenlijk een uitstekende eerste wedstrijd. Hoewel het goede combinatievoetbal er nog niet inzat, zorgde de ploeg net als bij de start van het seizoen door veel druk te zetten voor veel gevaar. Het zorgde ervoor dat Ajax niet in haar spel kwam en kwam zelf via de snelle aanvallen wel toe aan een 6 a 7 goede kansen. Opnieuw bleek het scorend vermogen het euvel. Voor de goal werd er steeds te gehaast en zonder precisie afgewerkt.

In de tweede helft paste Frank de Boer wat details aan in de manier van spelen van Ajax. Dat in combinatie met het feit dat PSV het drukzetten niet vol kon houden, zorgde ervoor dat PSV het steeds minder kon belopen. Ajax kreeg daardoor controle over de wedstrijd. Dat leidde na ruim een uur spelen tot de 1-0 van Sigthorsson, die even was vrijgelaten. PSV probeerde het daarna nog wel. De ploeg kon pas in de slotminuten nog voor wat gevaar zorgen. De verdiende gelijkmaker zat er echter niet meer in.




Tags

belopen boer combinatievoetbal drukzetten euvel gehaast inzat precisie scorend sigthorsson slotminuten strohalm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje