Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: 'PSV underdog'

20 februari 2002 19:45

Verslaggever: RvW

PSV coach Gerets noemde PSV op de persconferentie vanmiddag de underdog in de strijd tegen Leeds United. Volgens de belg is Leeds United een absoluut topteam, vorig jaar haalden ze immers ook de halve finale can de Champions League. Zelf haalde hij het spel van Leeds aan in hun laatste competitiewedstrijd tegen Middlesbrough. Hij was daar zelf bij en ondanks het 2-2 gelijkspel zou Leeds de tegenstander vooral in de eerste helft totaal niet aan de bal hebben laten komen. In Engeland wordt Leeds United door de media juist steeds meer als underdog gezien tegen PSV, vanwege de zwakke fase waarin de Engelsen verkeren.

Volgens de PSV coach moet PSV vooral niet meegaan met het Engelse snelle spelletje, maar moet PSV de Engelsen haar positiespel en snelle balcirculatie opleggen. Op die manier zou PSV de tegenstander moeten kunnen uitspelen. Precies de manier waarop PSV een paar jaar geleden Leeds met behoorlijke cijfers elimineerde in de UEFA Cup.

Meer op




Tags

leeds underdog gerets balcirculatie elimineerde engeland meegaan middlesbrough opleggen topteam uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte