Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging: 'we gaan niet naar Cambuur, genoeg is genoeg'

24 januari 2014 20:47 - Supportersvereniging

De Supportersvereniging stelt in een verklaring het duel uit tegen Cambuur te boycotten. Deze beslissing is genomen na het opleggen van een verplichte buscombi in combinatie met de speeldag en speeltijd.

Verklaring Supportersvereniging:
Alweer is er een Burgemeester die onder het motto “jullie veiligheid is niet te garanderen” ons een verplichte buscombi oplegt. Deze keer gaat het om de Burgemeester van Leeuwarden.

Naast het opleggen van deze verplichte buscombi speelt uiteraard ook nog het verre van ideale tijdstip van de wedstrijd tussen één van de meest zuidelijkste clubs en één van de meest noordelijkste clubs in Nederland. Een wedstrijd om 18.45 uur op een woensdagavond maakt het voor de PSV fans sowieso al heel erg moeilijk om daar naar toe te gaan.

We hebben de lokale driehoek nog verzocht om ook een (beperkte) autocombi toe te laten. PSV is tenslotte al jaren geen regionale club meer en heeft fans over het hele land verspreid. Zodoende zouden de PSV fans nog enigszins tegemoet kunnen komen, qua reismogelijkheden en beperking van de reistijd. Maar ook daar bleek men niet toe bereid.

Wederom zijn PSV fans de dupe van problemen die zij zelf niet veroorzaken of ook nog maar kunnen beïnvloeden. Goed gedrag van PSV fans bij uitwedstrijden wordt nog steeds niet beloond!

De combinatie van dag, tijd, reistijd én de verplichte vervoerswijze heeft ons doen besluiten om dan maar weer eens een duidelijk signaal af te geven en niet naar Leeuwarden te gaan. Genoeg is genoeg!

Meer op Supportersvereniging




Tags

supportersvereniging buscombi cambuur opleggen reistijd autocombi beinvloeden beperking boycotten driehoek garanderen motto nederland noordelijkste oplegt reismogelijkheden speeldag vervoerswijze zuidelijkste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje