Transparent
Inloggen
Sluiten

15-jarige Amerikaan Pulisic opnieuw op stage bij PSV

De 15-jarige Amerikaan Christian Pulisic komt opnieuw op stage bij PSV, zo weet PSV watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. PSV was na de eerste stage al lovend over de Amerikaan met Kroatische roots. In september wordt hij 16 en kan hij vanwege zijn roots de overstap maken. Hij kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten, al speelt hij veelal linksbuiten. PSV trainer Edwin de Wijs gaf destijds al aan hem zo snel mogelijk vast te willen leggen. Die wens sprak de jonge Amerikaan zelf ook uit. "Hier is het niveau hoger, is het spel sneller en fysieker, en PSV is een mooie club. Ik zie het als een grote uitdaging. Ik hoop zo snel mogelijk naar Eindhoven toe te komen."

Meer op Eindhovens Dagblad - Rik Elfrink




Tags

stage pulisic elfrink fysieker linksbuiten wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte