Transparent
Inloggen
Sluiten

Spanning in Eindhoven

21 februari 2002 08:10

Verslaggever: RvW

Vanavond om 19.00 uur speelt PSV in het Philips Stadion de langverwachte UEFA Cup wedstrijd tegen Leeds United. Zowel thuis als uit belooft het een spektakelstuk te worden gezien de beide speelstijlen van de clubs. Moeilijk is te zeggen wat vanavond als een goed resultaat beschouwd kan worden. Beide clubs moeten zowel uit als thuis kansen worden toegedicht. In 1995 werd het eerst 3-5 in Leeds en vervolgde PSV nog eens met een 3-0 overwinning in eigen huis. Maar sindsdien liet Leeds United zowel in de Premier League als in de Champions League van zich spreken. De international gelouterde ploeg speelt aggressief en mannelijk voetbal met veel inzet maar ook met veel klasse. In de duels kunnen de Nederlanders wel eens het onderspit gaan delven. Gerets zei dan ook terecht dat PSV met het gecontroleerde en snelle circulatievoetbal dat PSV in goede doen kan spelen, de Britten van zich af moet houden en een slijtageslag op het middenveld moet zien te voorkomen.

Het belooft in ieder geval veel goed vanavond. Een ontmoeting van twee speelstijlen in een kolkend Philips Stadion. Om de sfeer te vergroten is er inmiddels al voldoende gedaan aan de aankleding van het stadion (zie: PSV Fans United).

Uiteindelijk zal het van de supporters moeten komen om PSV juist dat beetje extra te geven om tot een goed resultaat te komen.

Meer op




Tags

leeds belooft speelstijlen aankleding aggressief britten circulatievoetbal delven gecontroleerde gelouterde gerets kolkend langverwachte nederlanders onderspit ontmoeting slijtageslag spektakelstuk toegedicht uefa vervolgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage