Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen gevolgen Hofland van zware wedstrijd tegen Leeds

22 februari 2002 23:53

Verslaggever: RvW

Kevin Hofland heeft geen zware naweeen ondervonden van de wedstrijd tegen Leeds United. De verdediger van PSV was na ruim een uur spelen aan het eind van zijn latijn en liet zich vervangen door Yuri Nikiforov. 'Ik kwam conditioneel tekort. Ik had daar enorm veel last van en was er daarom niet meer 100% bij. Daarvoor is de wedstrijd te belangrijk en dan moet je besluiten om je te laten wisselen voor betere frissere spelers' aldus Hofland voor de camera's van de NOS. Hofland zou zondag gewoon uit kunnen komen voor PSV in het duel tegen Fc Utrecht. Met het oog op de wedstrijd van volgende week tegen Leeds United zal Gerets Hofland echter niet al teveel willen belasten.

Meer op




Tags

hofland leeds conditioneel frissere gerets latijn naweeen nikiforov nos ondervonden utrecht yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte