Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook fans kiezen voor jeugd

23 februari 2002 19:15

Verslaggever: BvT

Dat supporters over het algemeen blij zijn over individuele aankopen van hun club is heel normaal. Zeldzamer is het als fans ook achter het beleid van een club staan met betrekking tot het laten gaan van spelers, zeker als het geliefde spelers betreft en er geen vette transfersom tegenover staat. Toch is dat het geval bij PSV; volgens de PSV Poll denkt een meerderheid van de fans dat de club er goed aan doet de contracten van Lodewijks en Nikiforov niet te verlengen en voor de jeugd te kiezen, ook al brengt dat risico's met zich mee.

De nieuwe PSV Poll springt in op de discussie die de afgelopen week oplaaide in Nederland, omdat het actualiteitenprogramma NOVA tot tweemaal toe moest wijken voor het voetbal. Dit was nodig omdat Nederland 2 bezet was door de Olympische Spelen en tennis. De vraag is nu of het wel een goede situatie is dat de publieke omroep meebiedt op de voetbaluitzendrechten.

Tegenstanders wijzen op de enorme bedragen die voor de rechten moeten worden neergeteld, welke uiteindelijk door de belastingbetaler betaald worden. Voorstanders zijn bang voor kwaliteitsverlies en slechtere bereikbaarheid wanneer het voetbal naar een commerci?le partij als RTL of SBS gaat. Het woord is aan de supporters: "Hoort het voetbal thuis bij de publieke omroep?"

Meer op




Tags

nederland poll actualiteitenprogramma belastingbetaler bereikbaarheid geliefde kwaliteitsverlies lodewijks meebiedt neergeteld nikiforov nova oplaaide springt tennis voetbaluitzendrechten voorstanders wijken zeldzamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage