Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV gek van Vennegoor of Hesselink

19 maart 2000 00:13

Verslaggever: RvW

PSV lijkt gek van Vennegoor of Hesselink te zijn geworden. Zowel Eric Gerets als het management van PSV laten de laatste tijd steeds vaker in de media hun waardering voor de spits van FC Twente weten. Ook als Van Nistelrooy bij PSV blijft zouden ze geinteresseerd zijn in Vennegoor of Hesselink.

'Ik zou hem er het liefst vandaag of morgen al bij willen hebben' aldus Gerets in het ED. PSV vind het echter niet correct contact met FC twente op te nemen over een transfer voordat PSV tegen FC twente heeft gevoetbald, aldus Gerets.

In een reactie liet Vennegoor of Hesselink zelf weten het erg naar zijn zin te hebben en voor 99% zeker te blijven bij FC Twente. Het contract van de spits loopt nog enkele jaren door en hij moet naar verluidt bijna 20 miljoen gulden kosten.

'Qua mentaliteit gaat hij echt voorop in de strijd. Hij kan van het elftal een sterker collectief maken' aldus een laaiend enthousiaste Gerets. Van Raaij liet zich eerder ook al in dergelijke bewoordingen uit.

Meer op




Tags

hesselink vennegoor gerets twente enthousiaste gulden laaiend nistelrooy raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage