Transparent
Inloggen
Sluiten

Verrassing voor Kevin Hofland bij Jack van Gelder

25 februari 2002 00:03

Verslaggever: RvW

Twee weken geleden zou Kevin Hofland al te gast zijn bij het TROS sportprogramma Eredivisie op Zondag met Jack van Gelder. Toen ging het op het laatste manier niet door omdat Hofland dizzy uitviel in de wedstrijd tegen Fortuna en weer last van zijn hoofd kreeg. Zondagavond 24 februari was het alsnog zover. Als topspeler heeft hij wel vaker interviews, maar bijzonder was de verrassing die de redactie voor hem in petto had.

Zoals velen wel bekend was Kevin Hofland een van de actieve ondersteuners van de stichting die Henk Bouvrie wilden helpen om de reis en vooral de operatie te betalen die Henk nodig had. De Limburger zat al 11 jaar in een rolstoel en alleen een operatie in de VS zou daar iets aan kunnen veranderen. Uit een reportage vanuit de VS bleek dat de 5 operaties vooralsnog erg geslaagd blijken. Henk Bouvrie was zelf aan de telefoon, hetgeen Kevin Hofland een behoorlijke brok in de keel bracht.

Volgende week komt de Limburger terug naar Nederland en een van zijn eerste bezoekjes zal, lopend, ongetwijfeld aan PSV zijn om Kevin Hofland en de rest van de selectie in persoon te bedanken en zijn vorderingen te laten zien.

Meer op




Tags

hofland gelder jack bouvrie limburger bezoekjes brok dizzy eredivisie fortuna keel nederland ondersteuners operaties reportage rolstoel sportprogramma topspeler tros

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte