Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging ondanks verbod met bus naar Amsterdam

26 februari 2002 22:04 - ANP

Verslaggever: RvW

Voorzitter Van Os van de Supportersvereniging van PSV heeft laten weten ondanks een verbod van de Amsterdamse burgemeester toch met bussen naar Ajax-PSV af te reizen. PSV zou met maximaal 500 man per bus mogen komen en de rest van de toegewezen kaartjes (1100) zouden als combireis via de trein verkocht moeten worden. Omdat de NS vervoer midweeks weigert zouden er dus slechts 500 PSV fans naar Amsterdam mogen afreizen. Tegen het ANP liet Van Os weten deze opstelling van de burgemeester van Amsterdam volstrekte waanzin te vinden. 'Als onze opstelling ertoe leidt dat de wedstrijd wordt verboden, dan moet dan maar', aldus Van Os tegen het ANP. Elk jaar zijn er enorme problemen tussen de Supportersvereniging van PSV en de lokale overheid van Amsterdam omtrent de komst van PSV fans per bus.

Meer op ANP




Tags

supportersvereniging anp combireis overheid trein verboden vervoer volstrekte waanzin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage