Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: 'Veiligheid topprioriteit, eerst moet er gesprek plaatsvinden'

11 maart 2014 06:58

In een reactie op het verbod op sfeeracties heeft een woordvoerder van PSV in het Eindhovens Dagblad laten weten dat er eerst een gesprek dient te volgen met Lighttown Madness. "Het is zeker niet onze intentie om geen sfeeracties te willen. Veiligheid is voor PSV topprioriteit en die mag nooit in het geding zijn. Daarover mag en kan geen enkel misverstand bestaan. De gewenste sfeeractie voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht werd op een te laat moment aangekondigd om nog een positief besluit te kunnen nemen. Daarnaast staat er nog een gesprek open, dat moet eerst plaatsvinden." Het gaat PSV met name om de kans dat er vuurwerk wordt afgestoken onder de doeken, hetgeen onveilige situaties oplevert.

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

topprioriteit sfeeracties doeken lighttown madness misverstand onveilige sfeeractie utrecht vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage