Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Weerden: 'vriendschap maakt het makkelijker elkaar de waarheid te zeggen'

15 maart 2014 16:51

Of PSV volgend seizoen net als nu met Hiddink een zelfde type bij de selectie zal halen, kon Phillip Cocu nog niet zeggen. Dat zal volgens Cocu alleen gebeuren indien de juiste persoon daarvoor gevonden wordt.

Er is de nodige kritiek dat de huidige technische staf een vriendenclubje zou zijn met te weinig ervaring. De vriendschap is volgens Chris van der Weerden juist een pluspunt bij de samenwerking in de technische staf. "In ons werk is onze vriendschap zeker geen belemmering. Het maakt het juist gemakkelijker om elkaar de waarheid te zeggen", zo stelt hij in De Telegraaf. "Als je elkaar accepteert als vriend, moet je elkaar de waarheid kunnen zeggen. Anders houdt dat woord 'vriend' niet zoveel in."

"We zijn totaal verschillende personen. Het is net als in een huwelijk. Dan ben je ook vaak tegengesteld en vul je elkaar aan. Dat is belangrijk om tot een goed product te komen. We houden allemaal van het spelletje, maar zien andere dingen. Daar moet je elkaar bij aanvullen."




Tags

vriendschap waarheid weerden cocu accepteert belemmering gemakkelijker hiddink huwelijk pluspunt tegengesteld telegraaf vriendenclubje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage