Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft geen haast met Kralj

19 maart 2000 16:50

Verslaggever: RvW

Eric Gerets liet weten dat Ivica Kralj niet per se hoeft te vertrekken van PSV. Als Kralj geen andere club, die hem aanspreekt, kan vinden, zal PSV het contract met de Joegoslavische keeper respecteren. Eerder konden we al melden dat Kralj liet weten uit te zien naar een andere club waar hij wel wekelijks kan spelen, nadat Waterreus zijn contract met PSV had verlengd.

Kralj heeft het in Nederland naar zijn zin wat betreft de 'way of life' en wil daarom alleen weg als hij een club vind die hem aanspreekt.

Eric Gerets liet weten dat als Kralj volgend seizoen nog bij PSV speelt, hij de afspraken voor wat betreft de tweede keeper wellicht wil herzien, omdat hij het als trainer en als mens niet kan maken Kralj het hele seizoen op de tribune te laten zitten, aldus Gerets in het ED.

Een voor beide partijen gewenste situatie zou zijn als Kralj zich op het Europees Kampioenschap in de kijker speelt bij een aantrekkelijke Europese club. Daar zinspeelde Gerets ook op in het ED van afgelopen weekend.

Meer op




Tags

kralj gerets aanspreekt haast aantrekkelijke herzien ivica joegoslavische life nederland waterreus way zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage