Transparent
Inloggen
Sluiten

Sanders dringt aan op haast bij zoektocht naar opvolger

26 maart 2014 06:59

In De Telegraaf heeft Tiny Sanders aangedrongen op haast in de zoektocht van PSV naar zijn opvolger. De algemeen directeur zou 1 april stoppen, maar blijft nog drie maanden langer nu PSV zijn opvolging nog niet geregeld heeft. "Ik ga door tot het einde van het seizoen, dus tot eind juni. Dan is het mooi geweest en moet er echt iemand zijn. Dus ze moeten een beetje opschieten."

Zodra zijn opvolger bekend is, dan kan alles snel gaan volgens Sanders. "Ik geloof niet in het lang inwerken van een opvolger. Ik ben een voorstander van kort inwerken en daarna beschikbaar zijn voor vragen. Ik verdwijn niet van de aardbodem en heb telefoon, dus ik kan altijd bijspringen als er vragen zijn."




Tags

sanders haast dringt inwerken aardbodem bijspringen opschieten opvolging telegraaf tiny verdwijn voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte