Transparent
Inloggen
Sluiten

Tumor verwijderd bij rugoperatie, Cocu voorlopig uit de roulatie

27 maart 2014 15:39 - PSV.nl

Hoofdcoach Phillip Cocu onderging vanochtend een succesvolle rugoperatie waarbij een tumor uit zijn rug werd verwijderd. Het gaat hierbij, zoals het er nu naar uitziet, zeer waarschijnlijk om een goedaardige variant. Cocu richt zich vanaf dit moment op zijn volledige herstel. Vrijdag zal technisch manager Marcel Brands de media uitgebreid te woord staan.

Na onderzoek naar aanleiding van rugklachten werd bij Phillip Cocu onlangs een tumor in zijn rug geconstateerd, waarvoor hij vandaag een operatie heeft ondergaan. De spelersgroep en stafleden zijn daarover vooraf geïnformeerd. Het uitvoerend medisch team en de medische staf van PSV zijn tevreden over het verloop van de operatie, maar niet nader beschikbaar voor commentaar. Namens PSV zal technisch manager Marcel Brands vrijdag op een persconferentie de media uitgebreid te woord staan over het revalidatietraject van Cocu. Ook een vertegenwoordiger namens de spelersgroep zal daarbij aanwezig zijn.

PSV doet een dringend beroep aan iedereen om de privacy van Phillip Cocu en zijn naasten te respecteren, wat ook een zeer nadrukkelijke wens van hen is. De club wenst Phillip heel veel sterkte op weg naar volledig herstel. Hij zal de komende tijd al zijn energie en kracht nodig hebben voor zijn revalidatie, in de wetenschap dat PSV en alle rood-witte supporters hem daarbij maximaal steunen.

De persbijeenkomst met Marcel Brands vindt vrijdagmiddag plaats omstreeks 14.00 uur in het Philips Stadion. De club doet tot aan dat moment geen verdere mededelingen en rekent op uw begrip en respect in deze situatie. Alle communicatie over Phillip Cocu zal blijven verlopen via de media-afdeling van PSV.

Meer op PSV.nl




Tags

cocu tumor brands rugoperatie afdeling beroep goedaardige mededelingen naasten omstreeks persbijeenkomst privacy revalidatie revalidatietraject rugklachten vertegenwoordiger wetenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage