Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Bulletin Board krijgt steeds meer aanzien

20 maart 2000 15:59

Verslaggever: BvT

Het PSV Bulletin Board heeft inmiddels 1500 leden mogen verwelkomen. De 1500ste meldde zich zondagmiddag aan onder de naam "manboer". Meer info over het 1500ste lid is te vinden op zijn profiel, al is die nog niet helemaal ingevuld.

Het PSV Bulletin Board is in ruim een jaar tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen. Een kleine bloemlezing uit de gevolgen van de contacten op het PSV Bulletin Board.

- Verschillende media in Nederland en het buitenland refereerden ernaar of namen bijdragen van het BB over.
- Diverse officiele organisaties zoals PSV en de Supportersvereniging reageerden direct of indirect op uitspraken op het BB.
- Vele dingen werden onder de aandacht gebracht bij PSV.
- Uit contacten kwam het PSV SupportersContact voort, hetgeen nu o.a. geresulteerd heeft in een verandering van de PSV organisatie met o.a. een Fandesk en binnenkort een soort ombudsvrouw.
- Stichting Oost en de Westside kwamen samen met het SupportersContact tot een goede samenwerking.
- Verschillende afspraken werden geregeld en vrienden gemaakt.
- Vele duizenden berichten en reacties werden geplaatst.
- Etcetera.

Kortom wil je er ook bijhoren als PSV fans dan zijn de forums van PSV op internet 'the place to be'. Hoe groter de supportersgroep, hoe meer invloed deze krijgt, dat hebben we het afgelopen jaar mogen aanschouwen en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Het PSV Bulletin Board is te vinden op http://psv.netwerk.to/ubb/

Meer op
Tags

bulletin supporterscontact aanschouwen bijhoren bloemlezing duizenden fandesk manboer nederland ombudsvrouw oost place reageerden refereerden supportersgroep supportersvereniging toenemen ubb uitgegroeid westside

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage