Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Bulletin Board krijgt steeds meer aanzien

20 maart 2000 15:59

Verslaggever: BvT

Het PSV Bulletin Board heeft inmiddels 1500 leden mogen verwelkomen. De 1500ste meldde zich zondagmiddag aan onder de naam "manboer". Meer info over het 1500ste lid is te vinden op zijn profiel, al is die nog niet helemaal ingevuld.

Het PSV Bulletin Board is in ruim een jaar tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen. Een kleine bloemlezing uit de gevolgen van de contacten op het PSV Bulletin Board.

- Verschillende media in Nederland en het buitenland refereerden ernaar of namen bijdragen van het BB over.
- Diverse officiele organisaties zoals PSV en de Supportersvereniging reageerden direct of indirect op uitspraken op het BB.
- Vele dingen werden onder de aandacht gebracht bij PSV.
- Uit contacten kwam het PSV SupportersContact voort, hetgeen nu o.a. geresulteerd heeft in een verandering van de PSV organisatie met o.a. een Fandesk en binnenkort een soort ombudsvrouw.
- Stichting Oost en de Westside kwamen samen met het SupportersContact tot een goede samenwerking.
- Verschillende afspraken werden geregeld en vrienden gemaakt.
- Vele duizenden berichten en reacties werden geplaatst.
- Etcetera.

Kortom wil je er ook bijhoren als PSV fans dan zijn de forums van PSV op internet 'the place to be'. Hoe groter de supportersgroep, hoe meer invloed deze krijgt, dat hebben we het afgelopen jaar mogen aanschouwen en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Het PSV Bulletin Board is te vinden op http://psv.netwerk.to/ubb/

Meer op




Tags

bulletin supporterscontact aanschouwen bijhoren bloemlezing duizenden fandesk manboer nederland ombudsvrouw oost place reageerden refereerden supportersgroep supportersvereniging toenemen ubb uitgegroeid westside

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage