Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV wil contractverlenging of verkoop Bakkali

1 april 2014 08:42

PSV wil dat Zakaria Bakkali zijn contract verlengt. Doet hij dat niet, dan wil de club hem in de zomer verkopen. Bakkali heeft nog een contract tot medio 2015. Daarna zou hij PSV zonder transfersom kunnen verlaten.
Lange tijd ging PSV er vanuit dat de 18-jarige speler langer in Eindhoven wilde blijven. Maar de laatste tijd zijn er steeds meer signalen dat Bakkali ontevreden is met zijn rol bij PSV. In het eerste team komt hij niet aan bod. Bij Jong PSV mag hij niet meer spelen omdat hij al te veel wedstrijden, bijna altijd korte invalbeurten, in het eerste team heeft gespeeld.

Bakkali maakte in het begin van het seizoen furore bij PSV, maar kon dat hoge niveau niet vasthouden. In die tijd werd hij ook geselecteerd voor het Belgische elftal en hoopte hij met dat team naar het WK in Brazilie te gaan. Door de ontwikkelingen bij PSV lijkt dat nu ook niet meer aan de orde te zijn.




Tags

bakkali furore jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte