Transparent
Inloggen
Sluiten

Pijp is leeg bij PSV: 3-0 nederlaag in Heerenveen

5 april 2014 20:38

Na de comeback met de serie van acht wedstrijden lijkt PSV het in het zicht van de haven alsnog allemaal te verspelen. Na de thuisnederlaag tegen FC Groningen ging de ploeg uit in Heerenveen met maar liefst 3-0 onderuit. Een half uur ging het goed voor PSV, maar na een tegendoelpunt uit het niets was het over voor de Eindhovenaren.

PSV was het eerste half uur dominant. Alleen de goede laatste pass ontbrak in het spel van PSV. Ruiz en Zanka waren dichtbij een treffer. Na een half uur kon Basacikoglu in twee instanties inschieten, de tweede kreeg hij met wat geluk mee en schoot hij vervolgens prachtig binnen. PSV was het daarna kwijt. Heerenveen kreeg vervolgens meer kansen om de wedstrijd al in de eerste helft te beslissen.

In de tweede helft kende PSV een opleving met een unieke kans voor Locadia een een uur spelen. Hij miste echter teleurstellend. Aan de andere kant wisten de Friezen wel te profiteren van hun kansen. Van la Parra en Finnbogason voltrokken het noodlot over PSV.




Tags

heerenveen pijp basacikoglu dominant finnbogason groningen haven inschieten locadia noodlot opleving parra ruiz tegendoelpunt thuisnederlaag verspelen zanka

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage