Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum: 'mooiste zou zijn om team bij elkaar te houden en te versterken op aantal posities'

12 april 2014 18:49

Aanvoerder Georginio Wijnaldum pleit er in het Eindhovens Dagblad voor om deze selectie bijeen te houden en op enkele posities versterking erbij te halen. "Het mooiste zou zijn als we dit team bij elkaar houden en volgend jaar rechtzetten wat dit seizoen misging. Het kan niet alleen op basis van talent, inzet is keihard nodig. Er moet wel versterking komen, al is het maar dat er op een aantal posities meer concurrentie is. Jongens uit de opleiding moeten een kans krijgen, als ze niet goed genoeg zijn moeten ze tijdelijk terug naar Jong PSV."

Tot de zomer zal PSV echter nog moeten knoppen voor Europees voetbal. "Als we play-offs moeten spelen, mag je dat best gênant noemen voor een club als PSV. Kijkend naar waar we vandaan komen, moet je er toch rekening mee houden. Een overwinning in een topper tegen Feyenoord kan als doping werken. Misschien helpt het ons de komende weken. Ik gun Feyenoord het beste, nu even niet."

Lees het gehele interview van Wijnaldum dit weekend in de papieren editie van het Eindhovens Dagblad.




Tags

wijnaldum feyenoord doping editie jong kijkend knoppen misging topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje