Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans: voetbal bij NOS

3 maart 2002 17:41

Verslaggever: BvT

Als het aan de supporters van PSV ligt blijft het voetbal bij de NOS. Een overweldigende meerderheid van 82,2% van de respondenten op de laatste PSV Poll vindt dat het voetbal thuishoort bij de publieken, ondanks de enorme bedragen die erin omgaan en het feit dat regelmatig andere programma's hiervoor moeten wijken. Veelgehoorde argumenten v??r het voetbal bij de NOS zijn de kwaliteit en de bereikbaarheid.

De nieuwe PSV Poll gaat over de hernieuwde kampioensdromen. Vandaag speelden de twee grootste concurrenten gelijk tegen elkaar, zodat PSV nu gelijk staat met Feyenoord en nog slechts 2 verliespunten achter staat op Ajax. Wordt PSV toch nog kampioen?

Een aardige Poll om nog even in herinnering terug te halen is die van 12 december vorig jaar. Vlak na de loting voor de UEFA Cup stelden we toen de vraag "Wordt het PSV-Feyenoord in de UEFA Cup?". Slechts 27,2% van de fans rekende hier toen op, terwijl 24,7% verwachtte dat PSV door Leeds uitgeschakeld zou worden en 61,1% dacht dat Rangers een maatje te groot zou blijken voor Feyenoord.

Meer op




Tags

nos feyenoord poll uefa bereikbaarheid herinnering hernieuwde kampioensdromen leeds maatje overweldigende publieken rangers respondenten thuishoort veelgehoorde verliespunten wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte