Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn ondertekent contract

25 april 2014 17:27 - PSV.nl

Steven Bergwijn heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem vanaf 1 juli drie jaar aan PSV verbindt. De international van Oranje onder 17, geboren op 8 oktober 1997, is bezig aan zijn derde seizoen in de PSV Jeugdopleiding. Bergwijn toonde zich enorm verheugd met zijn contract.

Steven Bergwijn verruilde aan het begin van seizoen 2011-2012 de jeugdopleiding van Ajax voor die van PSV. “Ik ben erg blij met dit contract, een beloning voor hard werken”, aldus Bergwijn die van 9 tot en met 21 mei deel uitmaakt van de selectie van Oranje onder 19 op het EK op Malta. “Ik denk dat we daar ver kunnen komen, we hebben veel kwaliteit in het elftal”, aldus de 16-jarige speler van PSV B1. Steven Bergwijn had met twee treffers een groot aandeel in de 3-1 zege op Frankrijk, waarmee Oranje deelname aan het EK veiligstelde.

Meer op PSV.nl




Tags

bergwijn oranje ondertekent frankrijk malta uitmaakt veiligstelde verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage