Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruiz hoopt op Spanje: 'ben op leeftijd gekomen om nog één goed contract te tekenen'

26 april 2014 10:37

PSV zou twijfelen over een poging om Bryan Ruiz langer vast te leggen. De aanvaller zelf twijfelt daar ook over, zo blijkt uit een interview in De Telegraaf. "PSV heeft aangegeven met me door te willen, maar op dit moment is dat onzeker, omdat er zoveel partijen bij betrokken zijn. Ik weet ook dat het WK een schitterende etalage is. Ik ben op een leeftijd om nog één goed contract te tekenen en heb altijd de wens gehad om in Spanje te spelen, dus het kan alle kanten op. Eerst wil ik het seizoen goed afsluiten met PSV, zodat ik met een goed gevoel naar het WK kan."

Over zijn terugkeer in Nederland heeft hij gemengde gevoelens. "Ik ben tevreden over de belangrijke goals die ik heb gemaakt, maar ik heb niet het niveau gehaald, dat ik in mijn tijd bij FC Twente liet zien. Het is een moeilijk seizoen geweest en het gebrek aan ritme heeft me parten gespeeld."

Meer: Ruiz: 'Alles geven voor PSV'




Tags

ruiz bryan etalage nederland parten poging telegraaf twente twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage