Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging PSV: 'Ook wij maken ons grote zorgen'

De Supportersvereniging PSV maakte geen onderdeel uit van het statement van diverse fan-groeperingen van PSV die het vertrouwen in de technische leiding van PSV hebben opgezegd. Zij komen nu met hun eigen verklaring en geven aan zich ook grote zorgen te maken. Zij richten zich echter op communicatie met de club.

Afgelopen donderdag is een statement naar buiten gebracht van een groot aantal supportersgroeperingen. Daarin wordt onder andere aangedrongen op het vertrek van Marcel Brands, wijzigingen in de technische staf en veranderingen in de RvC.

"Wij begrijpen de boosheid en de frustraties van de supporters.

De Supportersvereniging PSV maakt zich ook grote zorgen over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Langzaam maar zeker zijn we afgegleden naar een voor een topclub onwaardig niveau. Dit signaal hebben wij ook meerdere malen laten horen.

In een recent gesprek met commissaris Hans van Breukelen hebben wij onze zorgen overgebracht en is afgesproken om na het seizoen aan tafel te gaan met de directie in nieuwe samenstelling en de RvC. Wij zijn uiteraard benieuwd naar de visie en wat er gaat gebeuren om het tij te keren. De punten uit het statement zullen worden meegenomen."

Meer op Supportersvereniging PSV




Tags

supportersvereniging statement rvc afgegleden brands breukelen groeperingen hans malen overgebracht supportersgroeperingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage