Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Leerdam mag bij Helmond Sport blijven

21 maart 2000 11:56

Verslaggever: JL

Ilja van Leerdam is door Helmond Sport overgenomen van PSV zo meldt het ED vandaag. Het contract van de dynamische middenvelder liep aan het einde van het seizoen af bij PSV, al had PSV nog wel een optie op de middenvelder. Hij speelde dit jaar al op huurbasis vor Helmond Sport. PSV had Van Leerdam het liefst nog een jaar bij Eindhoven gestald, maar omdat Van Leerdam zelf per se bij Helmond Sport wilde blijven stelde PSV zich coulant op en zal het Van Leerdam definitief laten vertrekken naar Helmond Sport. Weliswaar met het beding dat PSV een gedeelte van de transferopbrengst krijgt als Van Leerdam in de komende 2 jaar verkocht wordt.

Meer op




Tags

leerdam helmond beding coulant dynamische gestald ilja transferopbrengst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage