Transparent
Inloggen
Sluiten

Derde plaats voor Zoet in Speler van het jaar klassement van VI

5 mei 2014 11:40

Jeroen Zoet is op een gedeelde derde plaats geëindigd in het Speler van het Jaar klassement van Voetbal International. De doelman van PSV moet de derde plaats delen met Graziano Pelle. De eerste plaats gaat naar Jasper Cillessen, voor Jordy Clasie.

In de Speler van het Jaar verkiezing van het Algemeen Dagblad eindigde Jeroen Zoet op de vijfde plaats. Daar ging de titel naar de Chileen Gutierrez van FC Twente, voor Jordy Clasie en Stefan de Vrij. Mokotjo eindigde daar als vierde.

De strijd om de Gouden Schoen, de verkiezing van onder andere De Telegraaf, VVCS en de KNVB werd gewonnen door Daley Blind voor Immers, Leeuwin en Van der Laan. PSV'ers kwamen niet in de top 25.




Tags

zoet klassement clasie blind chileen graziano gutierrez knvb laan leeuwin mokotjo pelle schoen stefan telegraaf titel twente vvcs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage