Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB denkt aan versoepeling regels inzetten selectiespelers in Jupiler League

15 mei 2014 06:59

Volgens De Telegraaf wordt er gewerkt aan plannen om de regels omtrent de inzet van selectiespelers in de beloftenelftallen in de Jupiler League te versoepelen. Daarmee zouden problemen moeten worden voorkomen dat talentvolle spelers na 15 invalbeurten in het eerste elftal de hele tweede seizoenshelft niet meer in actie kunnen komen voor het beloftenelftal. Dit zou moeten voorkomen dat spelers als Bakkali in de tweede seizoenshelft helemaal niet meer in actie kunnen komen.

De Telegraaf bericht over nieuwe plannen waarbij alleen wanneer een speler in de basis start van de A-selectie of minimaal 45 minuten speelt, dit als een volwaardig optreden wordt beschouwd. Spelers die jonger zijn dan 23 jaar mogen na 15 duels in het eerste niet meer voor de beloftenploeg uitkomen. Voor spelers die ouder zijn dan 23 jaar, geldt dat dan al na 10 duels in de A-selectie. Ook ligt er een voorstel dat keepers in één weekeinde voor beide teams mogen spelen.




Tags

jupiler selectiespelers knvb telegraaf versoepeling bakkali beloftenelftal beloftenelftallen beloftenploeg jonger versoepelen volwaardig weekeinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage