Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV-Roda JC

9 maart 2002 11:19

Verslaggever: RvW

Vanavond om 19.30 uur speelt PSV in het Philips Stadion de competitiewedstrijd tegen Roda JC. Als PSV de goede lijn door kan trekken en kan winnen tegen Roda JC verhoogt het de druk op de nr 1 en 2 Ajax en Feyenoord.

PSV mist vanavond de geblesseerde Leandro. Heintze is wel fit maar krijgt nog enige tijd extra om zich voor te bereiden op het zware seizoenseinde. De Deense back ontbreekt ook in de selectie. Verder is de ploeg geheel fit. Aan de kant van Roda ontbreken de spits Berglund en Nygaard en Collinet. Vrede is nog een twijfelgeval. Hij trainde vrijdag pas weer voor het eerst mee.

Eric Gerets heeft weinig veranderingen in zijn opstelling in petto in vergelijking tot de succesvolle wedstrijd in Leeds. Alleen de terugkerende Waterreus zal naar alle waarschijnlijkheid de plaats in het doel weer innemen. Verder handhaaft Gerets Lucius op het middenveld. De PSV coach was vol lof over de prestatie van Lucius tegen Leeds.

Vermoedelijke opstelling: Waterreus (Lodewijks), Bogelund, Ooijer, Hofland, Bouma, Rommedahl, Van Bommel, Vogel, Lucius, Kezman en Vennegoor of Hesselink.

Meer op




Tags

roda lucius gerets leeds voorbeschouwing waterreus berglund bogelund bommel bouma collinet feyenoord handhaaft heintze hesselink hofland kezman leandro lodewijks nygaard ooijer rommedahl seizoenseinde vennegoor vogel vrede waarschijnlijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte