Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer 'international' problemen rondom PSV-Willem II

9 maart 2002 11:36

Verslaggever: RvN

Niet alleen voor Gakhokidze maar wellicht voor veel meer internationals van PSV zal het programma nog eens verzwaard worden door het interlandprogramma dat op woensdag 27 maart op het programma staat. Op vrijdag 29 maart volgt dan al PSV-Willem II waarmee nauwelijks meer geschoven kan worden omdat PSV op maandag al weer uit moet komen tegen Heerenveen. Of PSV de internationals vrij kan houden van internationale verplichtingen is maar beperkt de vraag. Zo is de interland van Denemarken als belangrijk bestempeld voor de selectie in aanloop naar het WK. Het Nederlands elftal zelf speelt op die avond tegen Spanje. Voor Feyenoord zijn de problemen nog groter omdat hun inhaalwedstrijd tegen De Graafschap op donderdag 28 maart is geplaatst.

Meer op




Tags

denemarken feyenoord gakhokidze graafschap heerenveen inhaalwedstrijd interlandprogramma verzwaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage