Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: 'Depay heeft het in zich om een Europese topspeler te worden'

21 juni 2014 09:00

In De Telegraaf komen allerlei trainers aan het woord die met Memphis Depay gewerkt hebben. De jonge aanvaller moest van Fred Rutten kiezen tussen voetbal en rappen. "Ik heb hem gezegd: ’je kunt niet de beste zijn in voetbal én de beste in rappen. Je moet je op het voetbal focussen als je de top wil halen’. Dat heeft hij geweldig opgepikt."

De voormalig PSV coach is vol lof over de kwaliteiten van de buitenspeler. "Aan zijn kwaliteiten heb ik nooit getwijfeld. Er zijn dingen die nog beter kunnen, zoals het rendement in de afwerking, maar daar zie je ook ontwikkeling in. Een groot voordeel is dat hij fysiek enorm sterk is. Hij kan prima de belasting van drie wedstrijden per week aan. Ik denk dat Memphis het in zich heeft om een Europese topspeler worden."




Tags

depay rutten topspeler rappen afwerking belasting telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte