Transparent
Inloggen
Sluiten

"Huntelaar volgend jaar bij ADO?"

12 maart 2002 12:42 - ADOFans.nl

Verslaggever: JW

Volgens ??n van de vele fansites van GoudenGids-League ploeg ADO Den Haag heeft die club de jonge PSV-spits Klaas-Jan Huntelaar, die momenteel voor Jong PSV uitkomt, op het oog als versterking voor komend seizoen. Of het om definitieve overname of om een overnamen op huurbasis is niet duidelijk maar het lijkt logisch dat PSV de jonge spits allerminst definitief kwijt wil, hij staat immers te boek als een groot talent. Ook legt de fansite een verband tussen de belangstelling van ADO in Huntelaar en de PSV-scouts die afgelopen weken in Den Haag op de tribune zaten voor de talentvolle verdedigende middenvelder van ADO, Ferry Bode. In hoeverre dit alles op waarheid berust is niet duidelijk.

Meer op ADOFans.nl




Tags

ado huntelaar allerminst berust bode boek fansite fansites ferry goudengids jong overname overnamen waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte