Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Eagles geintresseerd in Lodewijks

12 maart 2002 15:31

Verslaggever: JW

De bij PSV vertrekkende keeper Patrick Lodewijks is zeer in trek op de transfermarkt. Nadat wij gister al wisten te melden dat er belangstelling was voor de huidige reservekeeper van de Eindhovenaren uit Belgie is er nu ook vermeende interesse uit de GoudenGidsLeague. Directeur Martien Vreijsen van de Go Ahead Eagles bevestigde namelijk tegenover het dagblad TC Tubantia vandaag dat men ook in Deventer geintresseerd is in de ervaren doelman die na dit seizoen transfervrij mag vertrekken uit Eindhoven. Alles zal bij 'de Eagles' echter afhangen van het gesprek wat de clubleiding binnenkort met de huidige keeper Peter van der Kwaak zal hebben, als v.d Kwaak mag vertrekken uit Deventer lijkt de deur voor Lodewijks open te staan, de vraag is dan alleen nog wat hij zelf wil.

Meer op




Tags

eagles lodewijks geintresseerd deventer kwaak belgie goudengidsleague martien vertrekkende vreijsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje