Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV&WEST HAM UTD-FAN prolongeert VoVo-titel

14 juli 2014 22:49 - VoVo ranglijst

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2013/2014 zit er weer op. Het was een lang seizoen met het WK als afsluiter. Van de PSV'ers onder de 1.267 deelnemers was PSV&WEST HAM UTD-FAN wederom de beste. Hij bleef met precies 300 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Eindhoven kwam JCB en op de derde plek eindigden twee man gelijk: Harvey Specter en HoornNH.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door AKI. Het klassement voor de beker werd door PSV&WEST HAM UTD-FAN gepakt. Hij haalde ook de meeste punten in het Europees klassement, maar daarbij versloeg hij ook de deelnemers van andere Netwerken. Samen met een RKC'er overigens. Het Interlands klassement kende niet zoveel wedstrijden dit seizoen en had 13 winnaars: EvertPSV1913, EHV j.v.h., donny14, Paus Bavaria Jupiler I, MaxPSV, Lucch, Importbrabo, janhormoon, acque1, PSV-4-EVER, Toibenno, mafketel75 en Boekel1.

Voor wat betreft alle leden van PSV Netwerk wisten Toibenno en cto70 vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Voor wat betreft het WK was HoornNH de beste voorspeller. Het relatief klassement ging naar nuchtere gast.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2014/2015 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.

Meer op VoVo ranglijst
Tags

ham klassement utd vovo west hoornnh titel toibenno acque afsluiter aki bavaria boekel cto ehv eredivisie evertpsv harvey importbrabo janhormoon jcb jupiler loginnaam lucch mafketel maxpsv nuchtere paus rkc specter vantevoren vermelding versloeg voorspelcompetitie voorspeld voorspeller

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

benfica beperking capaciteit corona daguardo demissionaire down feyenoord galatasaray ginkel hoezo kabinet kuip kutventje madueke midtjylland obispo onderaan onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko sir skuddem spartak teze tezert tinus yonci