Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep fans: Kom vroeg naar het stadion donderdag

12 maart 2002 23:10 - PSV Forums

Verslaggever: RvW

Op de PSV Forums is een oproep geplaatst door fans om met zoveel mogelijk fans vroeger dan normaal naar het stadion te komen aanstaande donderdag voor de eerste kwartfinalewedtsrijd van de UEFA Cup tegen Feyenoord. De wedstrijd begint om 20.15 uur, maar als het aan veel fans ligt, dan komt iedereen al om 19.30 uur om de spelers alvast aan te moedigen bij de warming-up en PSV zo alvast in de mood te brengen voor een fantastische wedstrijd.

'Ik heb in Leeds gezien hoe vet het is als je met zijn allen staat te springen en te schreeuwen tijdens de warming up. Ik geloof er ook echt in dat de spelers dat horen en dat ze er ook een beter gevoel bij krijgen. We moeten zorgen dat die Feyenoorders ons er niet uitzingen, en daarom moeten we massaal aanwezig zijn als de warming up begint. Half 8 in het stadion moet wel te doen zijn' aldus de oproep.

Een aantal fans lieten al weten vroeger te komen en wij kunnen dit alleen maar ondersteunen. Laat de sfeer dit keer al vroeg in het Philips Stadion neerdalen om PSV naar een overwinning te duwen.

Meer op PSV Forums




Tags

feyenoord kwartfinalewedtsrijd leeds mood neerdalen uefa uitzingen vet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci