Transparent
Inloggen
Sluiten

Opstelling Feyenoord: Loovens vervanger van Paauwe

13 maart 2002 13:06

Verslaggever: RvN

Glenn Loovens zal donderdag de vervanger zijn van Patrick Paauwe in het centrum van de verdediging van Feyenoord, dat maakte coach Van Marwijk woensdag bekend tijdens zijn persconferentie. De persconferentie werd opvallend genoeg in de eigen Kuip gehouden en niet zoals normaal in het stadion van de tegenstander. Dat had natuurlijk alles te maken dat Feyenoord haar laatste training in eigen omgeving afwerkte en pas vanmiddag afreist naar de omgeving van Eindhoven. Paauwe is zoals bekend geschorst voor een wedstrijd vanwege zijn rode kaart tegen Glasgow Rangers. Wie linksback zal zijn is nog onduidelijk. Rzasa en Aros zijn beide opties. Aros kreeg afgelopen zondag de voorkeur, maar is minder snel dan Rzasa. Met Rommedahl als tegenstander lijkt dat een behoorlijk belangrijk argument. Verder worden er bij Feyenoord geen verrassingen meer verwacht in de opstelling.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier; Emerton, Loovens, Van Wonderen, Rzasa (Aros), Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Tomasson en Van Hooijdonk.

Meer op




Tags

feyenoord loovens paauwe aros rzasa afreist afwerkte bosvelt emerton glasgow glenn hooijdonk kalou kuip marwijk ono persie rangers rommedahl tomasson verrassingen wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage