Luuk de Jong kopt PSV naar gelijkspel in Berlijn

24 juli 2014 16:55

In een met 3000 fans goed gevuld amateurstadion van Hertha BSC heeft PSV donderdagavond met 1-1 gelijkgespeeld.

De Duitsers kwamen vroeg op voorsprong. Nadat Jeroen Zoet in eerste instantie een penalty stopte, kon Heitinga in het vervolg alsnog de 1-0 maken. In de eerste helft had PSV veel te weinig in te brengen. De tweede helft schakelde PSV een tandje bij en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Die verdiende gelijkmaker viel uiteindelijk pas vijf minuten voor tijd. Luuk de Jong kopte een voorzet van Adam Maher binnen. Hij tekende daarmee voor zijn eerste doelpunt in PSV shirt.

Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Hendrix, Ritzmaier, Hiljemark, Maher, Vloet, Locadia, De Jong, Narsingh