Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Fans komen al vroeg samen voor wedstrijd

13 maart 2002 23:28 - PSV Fans United

Verslaggever: RvW

Donderdagmiddag organiseert PSV Fans United een middag voor de supporters om samen te komen en alvast in de stemming te komen voor PSV - Feyenoord. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom in Caf? zaal de Markt in Eindhoven. De entree bedraagt 20 Euro en dan is de drank gratis. Lid of geen lid maakt niet uit.

Andere fans riepen eerder op het PSV Forum al op om ervoor te zorgen om rond 19.30 uur al in het stadion te zijn om de sfeer er alvast in te brengen bij de warming-up van PSV en zo de selectie een extra steun in de rug te geven.

De wedstrijd begint donderdagavond om 20.15 uur. Er is geen kaartverkoop meer voor de wedstrijd, maar die zal wel live worden uitgezonden door de NOS op Nederland 2.

Meer op PSV Fans United




Tags

caf drank entree feyenoord nederland nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis