Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag gratis WiFi in het Philips Stadion

13 augustus 2014 18:32 - PSV.nl

Eerder dit jaar werd het project ‘Connected Stadium’ aangekondigd. Zaterdag gaat de eerste testfase van het project van start. Alle toeschouwers in het Philips Stadion hebben gratis toegang tot het nieuwe netwerk en kunnen gebruikmaken van internet, social media en e-mail. PSV roept supporters op om na afloop van de wedstrijd hun ervaringen te delen.

Omvangrijk project
Het is de eerste keer dat een stadion wordt uitgerust met een WiFi-netwerk van deze omvang. PSV en partners UPC en Infostrada Sports hebben daarom de ervaringen van supporters nodig om het netwerk de komende wedstrijden te optimaliseren. Hierdoor kunnen in een later stadium de mogelijkheden van het netwerk worden uitgebreid. Zaterdag, na afloop van de wedstrijd, kunnen supporters hun ervaringen delen via een speciale enquête op PSV.nl.

Connected Stadium
Het project ‘Connected Stadium’ is onderdeel van een samenwerking tussen meerdere partijen. Door de krachtenbundeling van PSV, UPC en Infostrada Sports ontstaat er een beleving die voor stadionbezoekers nieuw is. Naast het snelle internet worden aan het netwerk de komende weken verschillende functionaliteiten gekoppeld, zoals een geheel nieuwe PSV app met alle informatie omtrent PSV, het laatste nieuws, statistieken en beeldmateriaal. PSV onderzoekt ook de mogelijkheid om op termijn nieuwe innovatieve diensten aan het systeem toe te voegen, zoals bestellen en betalen van bijvoorbeeld consumpties of merchandising via mobiel.

Meer op PSV.nl




Tags

project connected wifi infostrada upc beeldmateriaal consumpties enquete functionaliteiten krachtenbundeling merchandising mobiel omvang omvangrijk optimaliseren stadionbezoekers testfase toegang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje