Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Gerbrands: 'Vóór 31 augustus twee nieuwe spelers bij PSV'

15 augustus 2014 18:24

Vóór het einde van de transferperiode heeft PSV nog een middenvelder en een centrale verdediger aangetrokken." Dat zegt algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands in het Omroep Brabant voetbalprogramma FC Onder Ons. Het is volgens Gerbrands nog niet helemaal duidelijk of die spelers gekocht of gehuurd gaan worden.

Toon Gerbrands vertelde dat PSV Steven Defour graag hadden willen overnemen van FC Porto, maar niet aan de vraagprijs voor de middenvelder wilde voldoen. Volgens Gerbrands heeft PSV echter meer spelers op een lijstje staan die een versterking voor PSV zijn en verwacht de komende twee weken daarmee nog zaken te kunnen doen.

'Het is nu aan Cocu en zijn assistenten'
Volgens Aad de Mos, ook aan tafel bij FC Onder Ons, zijn versterkingen gewenst maar is het veel belangrijker dat de coaches van PSV het optimale uit de huidige spelersgroep haalt.

"PSV heeft een topselectie. Het is nu aan Cocu en zijn assistenten om daarin, net zoals bijvoorbeeld Frank de Boer en Louis van Gaal dat doen, een meerwaarde te zijn."

Guus Hiddink
In tegenstelling tot zijn voorganger Tiny Sanders, bemoeit Gerbrands zich ook nadrukkelijk met het reilen en zeilen op trainingscomplex De Herdgang. Daarin speelt de oud-volleybaltopcoach, net zoals Guus Hiddink dat vorig jaar deed, een soort mentor-rol voor Phillip Cocu.




Tags

gerbrands cocu hiddink bemoeit boer defour gaal herdgang mentor mos optimale porto reilen sanders tiny topselectie voetbalprogramma volleybaltopcoach voorganger zeilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage