Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV loopt achterstand op na doelpuntloos gelijkspel tegen Vitesse

17 maart 2002 16:24

Verslaggever: RvN

Vanwege een doelpuntloos gelijkspel in het Gelredome tegen Vitesse is PSV verder op achterstand gekomen in de competitie. De concurrenten Ajax (tegen Heerenveen) en Feyenoord (tegen Den Bosch) wonnen allebei en liepen daardoor twee punten uit. Ajax heeft nu vier verliespunten minder dan PSV, Feyenoord twee. PSV heeft de strijd om de titel dus niet meer in eigen hand. Volgende week volgt wel de kraker tussen PSV en Ajax in Eindhoven.

De wedstrijd in Arnhem was matig. De eerste helft was Vitesse de betere ploeg. Er waren echter wel kansen voor PSV te noteren, onder andere 2 keer voor Van Bommel. In de twee helft werd PSV gevaarlijker. Gerets bracht De Jong in het veld voor Gakhokidze, een wissel waar hij voor de wedstrijd al over twijfelde. Lucius trok daardoor meer naar de linkerkant. PSV kon echter niet doordrukken naar een overwinning. het mocht zelfs blij zijn dat een bal van Amoah 'slechts' op de lat belandde.

Daarmee bleef de wedstrijd in het Gelredome zoals het was begonnen, 0-0. Net als in de Arena is PSV in het Gelredome nog steeds ongeslagen. Maar daar zal PSV nu allerminst tevreden mee zijn geweest.

[later meer]

Meer op




Tags

vitesse gelredome feyenoord allerminst amoah arena arnhem bommel doordrukken gakhokidze gerets heerenveen jong kraker lucius noteren titel verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage