Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: 'Europese ervaring heel belangrijk voor deze jonge groep'

28 augustus 2014 10:36

Sinds 1974 speelt PSV zonder onderbreking Europees voetbal. Alleen FC Barcelona en Anderlecht kunnen bogen op een langere reeks. Het duel van vanavond in Borisov is al het 314e Europese duel van de Eindhovenaren, al is PSV pas na plaatsing voor de groepsfase dit seizoen officieel verzekerd van Europees voetbal. Cocu in De Telegraaf: "De Europese ervaring is heel belangrijk voor onze nog altijd jonge groep. Natuurlijk is de belasting daardoor groter, maar ik denk dat we daardoor minder schade op zullen lopen dan vorig seizoen." Cocu wil er niets van weten om de Europa League niet serieus te nemen. "Het hoort bij de club PSV om zolang mogelijk Europees actief te zijn."




Tags

cocu anderlecht barcelona belasting bogen borisov onderbreking telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte