Transparent
Inloggen
Sluiten

Opsteling PSV; Wellicht ander middenveld, maar geen Ooijer

20 maart 2002 17:33

Verslaggever: RvN

Eric Gerets trainde vandaag achter gesloten deuren in het Philips Stadion om een aantal dingen uit te testen en te oefenen op vrije trappen, hoekschoppen en penalties. PSV haalt de laatste tijd veel te weinig rendement uit de stilstaande momenten en dat is tegen het zere been van de Belgische oefenmeester. Op de persconferentie liet gerets weten dat het met name op het middenveld anders zal moeten donderdag. Hoe dan wel, daar liet hij zich niet over uit. Hij suggereerde dat het middenveld anders zou kunnen worden ingevuld als vorige week met Rommedahl - Van Bommel - Lucius - Bouma. Maar de suggestie dat Ooijer terug zou keren op het middenveld wees Gerets van de hand. 'We hebben hem te hard nodig in de verdediging' aldus Gerets.

Bogelund en Bouma zijn in ieder geval weer fit en zouden terug kunnen keren in het elftal van PSV.

Mogelijke opstelling PSV: Waterreus, Bogelund, Ooijer, Faber, Heintze, Rommedahl, Van Bommel, Lucius, Bouma, Kezman en Vennegoor of Hesselink.

Meer op




Tags

gerets ooijer bouma bogelund bommel lucius opsteling rommedahl faber heintze hesselink kezman oefenmeester penalties stilstaande suggestie vennegoor waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage