Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV is klaar met Bakkali en trekt aanbieding in [update]

1 september 2014 18:21
PSV watcher Thijs Slegers van Voetbal International meldt dat PSV helemaal klaar is met Zakaria Bakkali. De club heeft ook de nieuwe aanbieding ingetrokken. Aangezien er nog geen nieuwe club is voor de buitenspeler blijft hij gewoon nog wel onder contract staan bij PSV. Toekomst is er echter niet meer voor hem in Eindhoven. Ook zaakwaarnemer Ploegsma zou inmiddels gebroken hebben met de jonge Belg.

[Update] PSV heeft zojuist bevestigd dat het de aanbieding heeft ingetrokken. PSV heeft de nieuwe contractaanbieding aan Zakaria Bakkali, die eerder werd besproken met diverse zaakwaarnemers, advocaten en familie, weer ingetrokken. Dat meldt Marcel Brands maandagavond. Het voorstel dat de jong Belg heeft gekregen is niet langer geldig en dat betekent dat zijn huidige, tot 2015 lopende contract blijft gelden. Eerder deze zomer liet PSV aan Zakaria Bakkali weten dat hij met Jong PSV zou trainen en spelen, zolang er geen duidelijkheid kwam over zijn toekomstplannen. Na een nieuwe wisseling van zaakwaarnemer deed de club een nieuwe aanbieding, die tot vandaag stand hield. Bakkali’s huidige overeenkomst loopt nog tot volgend jaar zomer. Door het intrekken van het voorstel blijft Bakkali speler van Jong PSV. Zaakwaarnemer Kees Ploegsma Junior is niet langer de agent van Zakaria Bakkali.




Tags

bakkali ingetrokken jong ploegsma advocaten brands contractaanbieding intrekken slegers toekomstplannen wisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage